Medlemsmøte/foreldremøte torsdag 11. september kl. 1800-1930

På vegne av styret inviterer jeg til medlemsmøte(medlemmer over 18 år)/foreldremøte torsdag 11. september kl. 1800-1930 i Jotunhallen. Tema for møtet vil være drift av klubben.

Sandefjord badmintonklubb er en klubb drevet på frivillig basis. Vi skal denne sesongen arrangere både NIC (13.-16. november) og UBM (10.-12. april 2015). I tillegg skal vi arrangere flere mindre turneringer. Det ble besluttet på årsmøtet at vi skal prioritere dugnadsinnsats knyttet til egne arrangement. Det er dette vi er gode på og det er dette som skaper miljø. For at dette skal bli arrangement vi er stolte av og som vi kan tjene penger på så er vi avhengig av engasjement fra alle medlemmer og foreldre. 

Vedlagt er et infoskriv om dugnad i SaBK og en oversikt over alle arrangement denne sesongen med konkrete behov knyttet til dugnadsinnsats. Alle kan gjøre noe – la dette være klubbens motto og alles ønske for å bidra til en godt drevet klubb. Jeg ber alle om å skrive seg på 3 oppgaver i prioritert rekkefølge, ref. retningslinjer i skrivet ”Dugnadsånden tilbake!” innen 14. september. Send i retur til undertegnede: hilde.lindland@dsb.no.

 

Mvh. Hilde

Hilde Bostrøm Lindland

Leder Sandefjord Badmintonklubb (SaBK)

tlf. 984 68 643

 

e-post: hilde.lindland@dsb.no

AttachmentSize
Dugnadsånden tilbake!!.pdf430.57 KB
dugnadsliste.pdf184.37 KB

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer