Raport fra Kristiansand Ranking - 12 - 14 august - U13, U15 og U19

Sandefjord Badmintonklubb kom hjem med flere seire fra Kristiansand Ranking

I helgen så reiste SaBK med en stor tropp til Kristiansand Ranking i klassen U13, U15 og U19, og kom hjem med mange seire og flotte resultater for øvrig. Det er flott å se fremgangen til alle spillerne. De flest av oss bodde samlet i leiligheter på Hamresanden Feriesenter, noe som var veldig flott. Hit ønsker vi oss neste gang vi reiser til Kristiansand også. Fornuftige priser og god frokost. På lørdagskvelden var vi 18 stk samlet til fellesmiddag i Kristiansand sentrum. Det var også en hyggelig og sosial opplevelse. Alt i alt en veldig fin tur med en flott gjeng. I U13 klassen gjorde Emilia Petersen Norberg reint bord, og vant like godt alle tre klassene. I single slo hun hjemmehåpet Julie Abusdal i finalen i to sett med sifrene 22-20 og 21-14. I double spilte hun sammen med Victoria Økland, Askøy og vant 21-15 og 21-16 mot Julie Abusdal/June Bøhn, Kristiansand. I mixdouble spilte hun sammen med treningskompis Ludvig Smith-Meyer, Nøtterøy, og de vant finalen komfortabelt 21-11 og 21-10 mot Lisa Olsen Berg/Amund Rikheim Huus, Frogner. Ludvig kom for øvrig på 3 plass i single. Det var i det hele tatt en imponerende helg av Emilia. Tobias Bruu Ringdal var også med i U13 klassen, og han spilte bra og kom seg videre til cupspillet fra puljespillet, men måtte gi tapt for senere finalespillende Sverre Bergland, Bygdø. I doubleklassen spilte Tobis med Noa Nordèn, Moss. De spilte en god kamp, men tapte 16-21 og 16-21.

I U15 klassen var det Magnus Torkilsen som sto for klubbens beste resultater, med seier i double klassen sammen med Marcus Barth, Bergen 21-18 og 21-10 mot Joachim Skjønhaug, Bygdø og Benjamin Nordèn, Moss. I mixdouble spilte Magnus seg frem til finalen sammen med makker Rikke Karlsen, Moss, og der ble det en triller av en kamp. De spilte en spennende 3 setter mot favorittene Mathius Wijaya, Moss og Marie Christensen, Frogner. Første sett ble tapt etter å ha spilte seg frem til 5 settballer 27-29. I andre sett vant de 21-19, og i det tredje settet hadde de to matchballer på stillingen 20-18, men måtte se seg slått 20-22 i siste settet. De andre som spilte i U15 klassen var Andreas Johansen Dreng, Martin Karlsen, Markus Treidene Hansen, Maren B. Frednes og Hanne S Høksnes. Både Andres og Martin tok seg videre til cupspillet. I double tapte Andreas og Martin for Magnus og Markus i kvartfinalen, og Martin/Maren i mix gikk også til kvartfinalen. Astrid Rytter Madsen, som inntil nå har spilt for Nøtterøy, men som nå blir SaBK spiller, spilte seg frem til semifinaler i både single og double. Meget sterkt gjort.

I U19 klassen ble det ingen seire, men en flott tredjeplass på Alda Karen Jônsdôttir og Tobias Krømke, SaBK. De er begge U17 spillere, men spilte seg frem til semifinalen. Der måtte de se seg slått i en jevn 3 setter mot Lotte Eide/Mads Marum, Kristiansand med sifrene 14-21, 21-18 og 18-21. Tobias var for øvrig ikke helt i slag i helgen, noe som nok preget spillet hans mye. Av klubbens øvrige resultater kan nevnes at Irina Benedicte Eklund røk ut i kvartfinalen i single etter en tre setts kamp mor Mathe Skaug, Moss, og samme Irina sammen med Alda Karen som makker, måtte se seg slått i to sett i kvartfinalen i double. Irina og Alda leverte mye bra spill, men det strakk ikke helt til denne gangen. Nora Lindland som spilte sammen med Frida Sotnes Hamang, Bærum i double, spilte en flott kvartfinalekamp, med tapte i to sett med jevne 19-21 i siste sett mot Charlotte Leinan, Mehamn og Marthe Skaug, Moss. Nora leverte også solid spill i single, og det er flott å se at fremgangen er stor for Nora om dagen.

Hilsen

Øistein Høksnes

Sportslig leder

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer